welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

background

Thursday, December 13, 2012

Nasi Kerabu + Durian Crepe^^

Assalamualaikum ^^, 


 semalam dapat makan nasi kerabu mak yang sangatlahh superb sedap !
 Im gonna miss this big time ! 





Durian crepe pulak , sejak kecik teringin nak makan 
[hehe tipuu dlu kecik xkenal pun bnda ni ]. Alhamdulillah semalam dah dapat makan ! Hehe . Walaupun beli tapi rasa sangat2 berpuas hati dapat try makan. Phewphew superb sedap xleh nak cakap ! rase nak makan sambil guling2 kegembiraan hehe 



Alhamdulillah^^ 






Thanks For Reading This Entry ! :)

4 comments:

  1. wahhh..nak nasi kerabuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

    ReplyDelete
  2. cik aied --> hehe jom lahh datang umaa :D

    fiq --> Hehe durian crepe eh ? Memang superb sedap . Buat laa takpun beli je :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete