welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

background

Thursday, January 12, 2012

Alhamdulillah ~ my baby's getting well :)

Assalamualaikum penduduk bumi yang coolio :)
it's been such a long-long-long times ago since CY x update new story . ngee 
anyway, semalam 'my baby' pegi jmpe doc sbb 'dia' sakit . huhuk . 
alhamdulillah , rupa-rupanya xd pape yang teruk pun . 
ohh wait , this is 'my baby' .

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaa ! :) 


# ni aci grab kat uncle gOogle
this 'baby' akan smbut bday yang ke 3 taun july nanti :)
hard disk dia longgar sket , lepas msukkan semula alhamdulillah dah elok .
xmo sakit lagi ya . :)

oh skrg ni dah msuk 2nd week for this semester . uuww dah terasa tua gitu . huhuk .
time flies away real fast . x terasa pon dah besa panjang gini skali . haha . 
ape2 pun tetap rasa bersyukur sebab masih diberi kesempatan utk terus hidup di bumi Allah . 

next, xsabar nak blk uma nex week ~ i miss u mom, dad, baby2 kat uma . rindu sgat ! nak makan makanan best2 kat uma . tsk . 

till then , c ya

p/s: life's getting harder when we're getting older  :)) 
May Allah bless , ameen . 



Thanks For Reading This Entry ! :)

3 comments:

  1. buat terperranjat ajer...ingatkan baby apa...hehhe

    ReplyDelete
  2. haha ~ nak baby yg comel tue kna tgu smpai jodoh dlu , hehe :))

    ReplyDelete
  3. ooo..nasib baik x tukar terus..slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete