welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

background

Sunday, June 12, 2011

bila fikir3 balik la kann .

Assalamualaikum semua ..... 

First of all , sorry sbb cikyaya sgat la kekurangan mood untuk menghupdate ini belog since a week ago . 
wee .. okey3 , back to the title , tetiba je tadi cikyaya telah mendapat 1 ilham idea yg xseberapa (chewahh) untuk share  dgn uolss sume  :D 

Pernah tak kowg berhadapan dengan situasi cmni ?? jom baca dialog di bawah . HAHA ! 



.
.
.
.
.
.
.
.
.

Budak A : mak aihhh . kacak membunuh kott si Z (bkn nme sbnar ) nii .. gle arhh ! 

Budak B : sini aku tgok ? erk . ko bia betik ? power ko dah tambah eh ???  biase je kott . 

Budak B : dak aihh . ko tuh yg kna pakai spec , gle kacak mcm ni pun ko ckp biase . haisy , -_- 


Hem0x3 , amacam ? mesti pernah kan ? klu utk boys pulak sila tuka kacak kpada cun/cantik yerp .
jgn silap pulak , HAHA . 


Dialog kt atas tuh rekaan cikyaya semata3 . tapi situasi ni selalu sgt jadi . 
Well , apa yang cikyaya nk HIGHLIGHT kat sini ialah :

We Have Our Own Taste .. 

Atau lebih tepat lagi ..

Beauty Lies On the Eyes of Beholder .. 

Ada orang ckp yg mata bulat tuh cun , ad certain people ckp hak hidung mncung tuh cun .. 

SEE ? byk sgat kan pendapat ..  

SO the CONCLUSION is,

Ciptaan ALLAH itu semuanya INDAH belaka .. depends on setiap individu nk melihat kecantikan itu dari sudut mana . 




cantikk ((: 




well , nama dia pun yaya   ((: HAHA


Okie , Have A Nice Day People ! ((:

p/s : xsabar nk tgok Nora Elena esokk . wee .



Thanks For Reading This Entry ! :)

6 comments:

  1. yaya dlm cite boboiboy tu comel tapi awk tak comel..hahahha :p

    ReplyDelete
  2. haha . awk jeles la tuh . :p
    lalala ~ kite comel jugakk . haha !

    ReplyDelete
  3. sergeant keroro : bukan macho ke ? haha .

    citarasa rinduan : salam perkenalan ((:

    ReplyDelete
  4. hi there..you have nice blog here...i have followed you and i hope you can follow me back..i will be waiting for your visit on my blog...cheers

    ReplyDelete